Post by stewcamplafeti on Mar 1, 2022 2:13:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash SubZero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash SubZero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше грошей ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash SubZero 2022 version ▞▞▞
Twinkle - Unicorn Cat Princess શૈક્ષણિક dqus
Ці рівні також є кінцем геометрії, і вони досить складні
Кожного разу, коли я натискаю, але він ніколи не стрибає. Я буквально так ненавиджу рекламу, тому що вона продовжує дратувати і змушує мене лютувати. Після того, як я грав у неї, я видаляю її, і ніколи не граю в неї знову.
Це досить весело і захоплююче, воно має дійсно гарний дизайн рівнів і дійсно гарну музику
Це жахливо, це так дивно, що він так сильно відстає і так багато реклами, що ви не можете відтворити навіть 1 секунду, тому що занадто багато реклами
Одна з моїх найулюбленіших мобільних ігор. Ті хто кажуть, що неможливо пройти, то хай краще вчаться грати, а не обсірати гру. RobTop, дякую Вам за хороші ігри👍👍👍!#RubRub( ͡° ͜ʖ ͡°)
круто круто робити нову гру не geometry dash а Eat or Die будьласка а гра крута
Давайте подивимося правді в очі, це повинно було бути просто оновленням основної гри, тому що тоді 2.2 вийшла б швидше
Geometry Dash SubZero Žaid. automat. dqx
Geometry Dash SubZero Arcade ppn
Це зайняло так багато часу, щоб отримати, це зайняло 5 годин, щоб завантажити. Тоді це не спрацює для мене, я рекомендую. Якщо ви не отримаєте цю гру, ви не зможете працювати з нею.
Насолоджуйтесь чудовим досвідом гри на ПК за допомогою програми MEMU App Player. Це потужний безкоштовний емулятор Android, який дозволяє
Це найкраще, але я відчуваю, що мій телефон трохи гальмує. Для всіх інших, які кажуть «Забагато реклами», ви можете просто вимкнути підключення до Інтернету, оскільки останній раз ви використовуєте Інтернет для завантаження гри, а robtop має отримати гроші, щоб він міг зробити оновлення чи будь-які інші демонстрації чи що завгодно
Ганише у творців етої ігри руки із жопи поступить
Гра супер, але рівні за тяжкі! Я пройшов перший-100% другий -70% третій-50%
рівні чудові, але всі монети приховані, ніби занадто приховані. прихований до такої міри, що ви навіть не зможете його отримати, не дізнавшись, як його отримати.
Добре, ця гра відстойна, коли я збираюся виграти, я дуже сильно торкаюся екрана, але ні, у цій дурній грі немає стрибка персонажів, який є дурним
Гра чудова, і ви можете спробувати 3 ексклюзивні рівні, кожен важчий за інший. Завдяки чудовим саундтрекам ви можете годинами грати в ці ігри. Будь ласка, допоможіть мені, хтось у мене вдома.
Гамно видалити
Це дуже добре, мені дуже подобається перший рівень, але єдине, що мене хвилює, це те, що є лише 3 рівні. Я дуже хотів би більше рівнів, дякую.
Geometry Dash SubZero आर्केड गेम fknf
Це не має відношення до вивчення геометрії.
Ви бачите але в ігрі кліки не зараховуються на другому рівні
Святий, ця гра — вогонь! Я рекомендую його для будь-якого віку, тому що це цікаво і водночас складно. Я оцінюю його на тверді 5 зірок, він просто такий хороший. Мені подобається спільнота геометрії, так тримати !
Завантаження програми зайняло вічність і рівень, який я люблю (натисніть 🌟 Start)
Чи можете ви припинити показ оголошення. Я не можу грати дуже добре.
Загалом це дуже весела та складна гра! Якщо ви хочете отримати виклик, то це ІДЕАЛЬНА гра! Немає помилок і майже немає лаг! (Для мене все ще є невелике відставання, але, ймовірно, через мій старий Sony Xperia model 0_0) Я рекомендую кнопку перезавантаження, яка скине весь ваш прогрес, якщо ви натиснете її, тому що тоді легше кинути виклик собі, щоб зробити тільки краще! Дійсно рекомендую! ;D
Чудова гра! Я не можу дочекатися, поки вони зроблять більше рівнів!! Реклама не така погана, як ви думаєте.Ви отримуєте їх лише кожну пару оборотів. І я виявив, що якщо натиснути на рекламу, вона потрапляє в Play Store, чи не так? Тож ви натискаєте кнопку «Назад», і це повертає вас до гри, і я роблю це якраз на початку. Як я вже казав, це справді ДІЙСНО ЧУДОВА ГРА. Ви повинні перевірити й інші!! У всякому разі, поки що все.
Це було добре, але тільки перший рівень був хорошим. Два інших були заплутаними та дивними з не дуже гарними саундтреками.
Дуже прикольна гра.Я не можу відірватися від неї.Хотілось, щоб було більше рівнів.
занадто важко занадто стрибати краще стрибати зі стрілкою або пробілом
загалом це хороша гра, але повинні бути контрольні точки, не тільки в іншому режимі, це супер запускає
Ім'я пакета. com.robtopx.geometrydashworld. Ліцензія. Безкоштовно. ОС. Android. Вимоги. Потрібен Android 4.0 або вище. Читати Далі · Geometry Dash SubZero:
Мені подобаються пісні, але зараз у мене був дуже поганий досвід складність дуже погана і дуже важка.
Завантажити Geometry Dash SubZero 1.00 APK (Мод: все ...
Завантажити Аркади.
Збої в цій грі неймовірні, і це псує враження від гри, вона затримується, а потім музика не синхронізується, що змушує вас зіпсуватися. ВИПРАВКУЙ СВОЇ ПОМИЛКИ
Download Geometry Dash SubZero on PC with MEmu
Мені подобається гра, приємна музика не надто додає гарної гри, але іноді вона займає хвилину або більше, щоб завантажити рівень, і вона зависає сама, але це єдині дві проблеми, які я відчуваю.
Я грав у цю гру деякий час тому, і саундтреки, і гра в цілому викликає ностальгію. Я грав у цю гру протягом багатьох років і вважаю себе дуже хорошим в геометрії. Чудова гра, чудовий дизайн рівнів, гарний дизайн іконок та косметики, все просто фантастично.
гра, яка на 100% заснована на ваших навичках, не важливо, скільки грошей ви витрачаєте на неї, все залежить від навичок 10/10
Привіт Я дав тобі 4 зірки до н.е., є деякі проблеми :/ Коли я отримую монету, і я помер, але коли я дивлюся на свою монету, це нічого, або мені просто потрібно завершити всю гру :/*, будь ласка, виправте це.. .... І ще 1 річ я хочу більше сеансу, там тільки 3 :c. До побачення😄
Ця гра абсолютно вражає атмосферою, яку ви отримуєте під час гри, а те, як побудовані всі рівні, просто приголомшливо! Я б точно рекомендував цю гру всім, хто є.
Всі коди Geometry Dash | All codes in Geometry Dash. притулок | The vault: Spooky ... Dash Meltdown · 3.3 Geometry Dash World · 3.4 Geometry Dash SubZero.
Кожного разу, коли я натискаю на екран, він не стрибає, а стрибає лише після моєї смерті, я навіть закривав додаток, але він знову вмикався і відтворював рекламу
Не завантажуйте цю гру, вона відтворює музику, навіть коли мій телефон вимкнено, і через деякий час я не міг стрибати
завантажити Geometry Dash SubZero apk останню версію Game ...
Чудова гра, але в мене є помилка. На 2-му рівні я не можу отримати 2-у монету, тому що немає жодної поверхні, яка захищала б мій квадрат від того, щоб бути вбитим шипами. На 3-му рівні немає останньої монети, тому я не можу зібрати всі монети.